Jandarmadan Trafik Bilinci ve Güvenlik Eğitimi
Jandarmadan Trafik Bilinci ve Güvenlik Eğitimi
İçeriği Görüntüle

Yeşilay Genel Başkanı Mehmet Dinç, 'Şehirler sadece taşla, betonla kurulmaz, bir de ruhu olmalı. Bu ruhun temelinde bağımsızlık ve özgürlük yer almalı. Biz Yeşilay olarak devlet ve yerel yöneticilerimizle birlikte bağımlılıkla mücadeleyi bu ruhun en önemli parçası görüyoruz.' dedi.

Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki Kahtalı Mıçe Konferans Salonu'nda düzenlenen 'En İyi Narkotik Polisi Anne, Kahta Modeli' konferansına katılan Mehmet Dinç, burada yaptığı konuşmada, çocuklara, gençlere ve ailelere yönelik birçok etkinliğin başarıyla gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Deprem sonrası Adıyaman'da hem maddi hem de manevi yönden yeniden imar süreci yaşandığını belirten Mehmet Dinç, şöyle konuştu: 'Depremde çok sayıda binamızı kaybettik, sevdiklerimize veda etmek zorunda kaldık. Büyük bir acı yaşadık. 2 yıldır şehir yeniden kuruluyor. Şehirler sadece taşla, betonla kurulmaz, bir de ruhu olmalı. Bu ruhun temelinde bağımsızlık ve özgürlük yer almalı. Biz Yeşilay olarak devlet ve yerel yöneticilerimizle birlikte bağımlılıkla mücadeleyi bu ruhun en önemli parçası görüyoruz.'

Yeşilay Genel Başkanı Dinç, Adıyaman'da Konferansa Katıldı

Mehmet Dinç, Yeşilay Danışmanlık Merkezlerinin (YEDAM) uzun süredir Adıyaman'da bağımlılara ücretsiz ve gizlilik esasına dayalı psikoterapi ile sosyal hizmet desteği verdiğine işaret etti.

Katılımcılardan, çevrelerinde bağımlılıkla mücadele edenleri yalnız bırakmamalarını isteyen Dinç, 'Onlara el verin, Yeşilay Danışmanlık Merkezlerimize yönlendirin. Adıyaman'da olduğu gibi Kahta'da da ücretsiz ve gizlilik esaslı hizmetlerimiz olacak. Biz hazırız, yeter ki toplum da bu mücadeleye sahip çıksın.' dedi.

Kaynak: AA