BESNİ GÜNCEL - Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine bağlı Akdeğirmen köyünde meydana gelen silahlı olayda, aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti. Verilen bilgilere göre olay, İlhan K. ile oğulları Sefa K. ve Ali K. ile kardeşi Halit K. arasında, Ç.A. ile yaşanan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine meydana geldi.
TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
İddiaya göre taraflar arasında başlayan tartışmanın büyümesi üzerine Ç.A., tabancayla dört kişiye ateş açtı. Açılan ateş sonucu İlhan K., oğulları Sefa K. ve Ali K. ile kardeşi Halit K. olay yerinde yaşamını yitirdi.
ŞÜPHELİ YAKALANDI
Olayın ardından jandarma ekipleri Ç.A.’yı yakaladı. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından hayatını kaybedenlerin cenazeleri morga kaldırıldı.
Jandarma ve komando ekipleri, olayın yaşandığı Akdeğirmen köyünde güvenlik önlemleri aldı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
#Kastamonu #Taşköprü #AkdeğirmenKöyü #SilahlıKavga #Asayiş #BESNİGÜNCEL
Next




