BESNİ GÜNCEL - 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde gençlere yönelik gerçekleştirilecek faaliyetlerin planlanması amacıyla değerlendirme ve istişare toplantısı düzenlendi.

Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Zeynel Abidin Şenlik’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; öğrenci yurtlarında görev yapan eğitim sorumluları ve yönetim memurları, psikologlar, gençlik merkezi liderleri ile Yeşilay Adıyaman Şubesi temsilcisi katıldı.

GENÇLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda gençlerin gelişimine yönelik çalışmalar kapsamlı şekilde ele alındı. Bağımlılıkla mücadele, sağlıklı yaşam, gönüllülük ve sosyal sorumluluk alanlarında yürütülecek faaliyetler değerlendirildi.

Gençlere Yönelik Çalışmalar Için Yeni Dönem PlanlandıGençlere Yönelik Çalışmalar Için Yeni Dönem Planlandı2

Öğrenci yurtları, gençlik merkezleri ve spor tesislerinde yıl boyunca gerçekleştirilecek etkinliklere ilişkin görüş alışverişinde bulunularak uygulanacak çalışmalar planlandı.

GÖNÜLLÜLÜK FAALİYETLERİNE ÖNCELİK

Toplantıda ayrıca “Gönüllüyüz Biz” Platformu kapsamında gençlerin gönüllülük faaliyetlerine daha etkin ve kapsamlı şekilde katılım sağlamasına yönelik planlamalar yapıldı.

Gençlerin sosyal sorumluluk bilincinin güçlendirilmesi ve toplumsal çalışmalarda daha aktif rol almalarının sağlanması amacıyla gerçekleştirilecek faaliyetlerin yeni eğitim-öğretim döneminde artırılması hedefleniyor.

Sıcaklıklar artıyor, yağışlı hava hafta sonu çekiliyor
Sıcaklıklar artıyor, yağışlı hava hafta sonu çekiliyor
İçeriği Görüntüle

GENÇLERİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Gençlerin eğitim, spor, kültür, gönüllülük ve bağımlılıkla mücadele alanlarında desteklenmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

Yeni dönemde gerçekleştirilecek faaliyetlerle gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlanması, sağlıklı yaşam alışkanlıklarının desteklenmesi ve gönüllülük kültürünün yaygınlaştırılması amaçlanıyor.
#Adıyaman #Gençlik #Eğitim #Gönüllülük #Yeşilay #BağımlılıklaMücadele #SosyalSorumluluk #GençlikMerkezi #GönüllüyüzBiz

Muhabir: Haber Merkezi