
BESNİ – Besni Gülşah Boy Gençlik Merkezi, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde gönüllü gençleri “Has Oda”da bir araya getirdi.
Toplantıda gençlerin çevre, eğitim, sosyal yardım ve kültür-sanat alanındaki projeleri ele alındı, katkıları için teşekkür edildi.
Gençlik Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel, “Gönüllülük bir toplumun vicdanı ve nefesidir. Sizlerin özverili çalışmaları Besni’nin sosyal dokusunu güçlendiriyor.
"SİZLER GELECEĞİN TEMEL TAŞLARISINIZ"
"Gönüllülük, bir toplumun vicdanı ve nefesidir. Sizlerin gösterdiği bu hassasiyet ve çaba, yalnızca bugünü değil, yarınları da şekillendiriyor. Besni’nin sosyal dokusuna yaptığınız katkı paha biçilemez" dedi.
Gençler ise, “Çalışmalarımızı artırmayı, daha fazla kişiye ulaşmayı ve gönüllülük bilincini yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Projelere katılım bizlere aidiyet ve sorumluluk duygusu kazandırıyor, önümüzdeki dönemde daha organize ve kapsamlı adımlar atacağız.” İfadelerini kullandılar.
Merkez, düzenlediği buluşmalarla gençlerin motivasyonunu artırmayı ve gönüllülük kültürünü yaygınlaştırmayı hedefliyor.





