BESNİ GÜNCEL - Adıyaman Belediyesi, vatandaşlara yönelik yaptığı duyuruda emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri için son ödeme tarihinin 1 Haziran 2026 olduğunu hatırlattı.
Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların ödemelerini belediye veznelerine şahsen giderek gerçekleştirebilecekleri belirtildi. Ayrıca ödeme işlemlerinin belediyenin online tahsilat sistemi üzerinden de kolaylıkla yapılabileceği ifade edildi.
Yetkililer, son ödeme tarihine kadar işlemlerini tamamlamayan vatandaşların gecikme yaşamamaları için ödemelerini zamanında yapmaları çağrısında bulundu.
Vatandaşlar, detaylı bilgiye ve online ödeme işlemlerine Adıyaman Belediyesi’nin resmi tahsilat sistemi üzerinden ulaşabilecek.
Next

