2019-2020 eğitim-öğretim yılında 3 Ekim tarihinde başlayan, Karagüveç Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Zehra Akman’ın katıldığı 23 ortak ve 172 öğrenci ile yürütülen eTwinning “Köprüleri Oyunla Kurduk /We Buılt Brıdges Wıth Games “projesinin özel gereksinimli öğrenciler için hazırladığı materyal,oyun ve etkinliklerden oluşan ‘Materyal Kitabı' hazırlandı.

Yine 2019-2020 eğitim-öğretim yılında, Karagüveç Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Zehra Akman’ın katıldığı  eTwinning “Zaman Yolcusu" projesi ile de geçmişe damgasını vuran bilim insanı, müzisyen, devlet adamı gibi kişileri öğrenciler canlandırarak bu canlandırmaları sınıflarda sundular. Mustafa Kemal Atatürk, Isaac Newton, Evliya Çelebi, Eşref Armağan ve Aşık Veysel Şatıroğlu gibi değerli şahsiyetlerin yer aldığı projede öğrenciler eğlenerek kişileri tanıtan panolar hazırlayıp onların maketini yaptılar.

Okul Müdürlüğü özel öğrencilerin hayatları boyunca velilerine ve öğretmenlerine rehber olması dileğiyle materyal kitabı ile diğer projede emeği geçen tüm veli, öğrenci ve öğretmenleri kutladı.

https://www.ourboox.com/books/kopruleri-oyunla-kurduk-we-built-bridges-with-games-2/