BESNİ GÜNCEL - Besni Merinos Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin olağan kongresi hafta sonu düzenlenecek toplantıyla gerçekleştirilecek. Sanayi sitesi esnafını bir araya getirecek kongrede, bugüne kadar yapılan çalışmalar ile önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alınacak.
Kongre Cumartesi Günü Yapılacak
Kongre, cumartesi günü saat 13.00'te gerçekleştirilecek. Toplantıda sanayi sitesinin mevcut durumu değerlendirilecek, devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirme yapılacak ve gelecek döneme ilişkin planlamalar esnafla paylaşılacak.
Yapılan ve Planlanan Çalışmalar Anlatılacak
Kongrede, sanayi sitesinde bugüne kadar gerçekleştirilen hizmetler ile önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar masaya yatırılacak. Esnafın görüş ve önerilerinin de alınacağı toplantının, sanayi sitesinin geleceğine yönelik önemli kararların değerlendirilmesine katkı sağlaması bekleniyor.
Başkan Arslan'dan Katılım Çağrısı
Besni Merinos Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, kongre öncesinde yaptığı açıklamada esnafın katılımının önemine dikkat çekti.
Başkan Haci Arslan, "Hafta sonu gerçekleştireceğimiz kongremizde sanayi sitemizde yapılan ve yapılacak çalışmalarımız gözden geçirilecek. Bu nedenle esnaflarımızın katılımı büyük önem taşımaktadır. Tüm esnaflarımızı kongremize bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
#BesniGuncel #Besni #SanayiSitesikongresi
Next


