ISPARTA (PERRE) - Şeriban ÖZÇAKMAK - Anahtar Parti Isparta İl Başkanlığı tarafından düzenlenen halk buluşması, Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu konuşma yaptığı sırada meydana gelen deprem nedeniyle kısa süreli paniğe sahne oldu.

Isparta'daki halk buluşmasında 2 büyüklüğünde deprem paniği yaşandı, Genel Başkan Ağıralioğlu'nun esprisi salondaki gerginliği dağıttı

Kürsüdeyken deprem oldu

Genç Nesiller Derneği'nden Doğu Türkistan çağrısı
Genç Nesiller Derneği'nden Doğu Türkistan çağrısı
İçeriği Görüntüle

Program devam ederken Isparta'da saat 15.00 sıralarında 2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı sırasında kürsüde konuşma yapan Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu bir anlık duraksama yaşadı ancak sakinliğini korudu.

Ağıralioğlu'ndan esprili tepki

Kısa süren sarsıntının ardından konuşmasına ara veren Ağıralioğlu, 'Deprem mi oluyor? Deprem oluyor, geçti, çok geçmiş olsun. Bak, Tayyip Bey'in aleyhine konuşunca böyle şeyler oluyor bak' diyerek salondakilere esprili bir şekilde seslendi. Bu sözler salonda gerginliği dağıttı ve katılımcıların kahkahalarıyla karşılık buldu.

Program kaldığı yerden devam etti

Depremin ardından salonda bulunan katılımcılar kısa süreli bir tedirginlik yaşasa da herhangi bir olumsuzluk meydana gelmedi. Salonun yeniden sakinleşmesiyle program kaldığı yerden devam etti.

Isparta'daki sarsıntı, bölgedeki AFAD istasyonları tarafından 2 büyüklüğünde olarak kaydedildi. Deprem nedeniyle herhangi bir can veya mal kaybı bildirilmedi.

Kaynak : PERRE

Kaynak: RSS