BESNİ GÜNCEL - Adıyaman İl ve İlçeleri Eğitim Vakfı (ADVAK) tarafından Geleneksel Sporlar Spor Kulübü’nde düzenlenen geleneksel iftar programı, yoğun katılım ve manevi atmosfer eşliğinde gerçekleştirildi. Öğrencilerle aynı sofrada buluşulan programda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.

ADVAK tarafından yapılan açıklamada, organizasyona ev sahipliği yapan Geleneksel Sporlar Spor Kulübü Genel Müdürü Muhammed Fatih Çelebi’ye teşekkür edilerek, kulübün geleneksel sporların yaşatılması ve genç nesillere aktarılması konusundaki özverili çalışmalarının takdirle karşılandığı belirtildi. Programın maddi destekçilerinden işadamı Sedat Akgümüş’e de katkılarından dolayı teşekkür edildi.

İftar programının en dikkat çeken anlarından biri ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’ın katılımı oldu. Öğrencilerle birebir sohbet eden Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, gençlerin eğitim hayatları, hedefleri ve gelecek planları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Konuşmasında devletin gençlere verdiği önemi vurgulayan Ahmet Aydın, çalışma hayatı ve sosyal güvenlik alanındaki desteklere değinerek öğrencilere cesaret ve motivasyon aşılayan mesajlar verdi.

ADVAK yetkilileri, Ramazan ayının kardeşlik ruhunu hep birlikte yaşamanın mutluluğunu paylaştıklarını belirterek, organizasyonda emeği geçen tüm gönüllülere ve destekçilere teşekkür etti. Yapılan açıklamada, gençlerin başarılı bir eğitim hayatı sürdürmesi temennisinde bulunuldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ise yaptığı değerlendirmede, ADVAK tarafından düzenlenen iftar programında öğrencilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti ve öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Next





