Çalışma Bakanlığı 100 İş Müfettiş Yardımcısı Alacak
Çalışma Bakanlığı 100 İş Müfettiş Yardımcısı Alacak
İçeriği Görüntüle

Kültür Sokağı1

Adıyaman Belediyesi, kadın emeğini görünür kılmak, üretimi teşvik etmek ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla “Üreten Kadınlar Buluşması” etkinliğini hayata geçiriyor.

Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin talimatlarıyla düzenlenecek etkinlikte, kadınların yıl boyunca büyük emek ve özveriyle hazırladığı el işi ürünler vatandaşların beğenisine sunulacak.

Adıyaman Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi (ADİMEK) bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği göz nuru eserler, Sanat Sokağı’nda kurulacak stantlarda sergilenecek. Etkinlikte el sanatlarından dekoratif ürünlere kadar birçok farklı çalışma yer alacak.

Kadınların ekonomik hayata katılımının önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, tüm Adıyaman halkını bu anlamlı buluşmaya davet etti. Tutdere, etkinliğin 27 Aralık Cumartesi günü saat 09.00 ile 17.00 arasında Adıyaman Kalesi önündeki Sanat Sokağı’nda gerçekleştirileceğini ifade etti.

Kadın emeğine destek olmak isteyen vatandaşlar, gün boyu açık olacak sergiyi ziyaret edebilecek.

Adıyaman Kültür Sokağı1

Muhabir: Haber Merkezi