Başkan Tutdere çocuklarla halaya durdu

Adıyaman Belediyesi, Başkan Abdurrahman Tutdere’nin talimatıyla Geleneksel Sünnet Şöleni düzenledi. Başkan Tutdere 113 çocuğun sünnet ettirildiği coşkulu şölende çocuklarla halaya durdu.

Can Düğün Salonu’nda gerçekleşen şölene, CHP Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şirik, Başhekim Doç. Dr. Kasım Turgut, Başkent Gönüllüleri Derneği Başkanı Necmi Kutlu, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum temsilcileri, STK başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda halk oyunları ekipleri sahne aldı, çocuklar için çeşitli gösteriler düzenlendi. Başkan Tutdere de çocuklar ve ailelerle birlikte halay çekerek bu özel güne renk kattı.

“ADIYAMAN BELEDİYESİ HER ZAMAN HALKININ YANINDA OLACAK”

Programda konuşan Başkan Abdurrahman Tutdere, birlik ve dayanışma mesajı vererek şunları söyledi:

“Bugün bu coşkuyu sizinle paylaşmak, çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak bizim için tarifsiz bir gurur. Göreve geldiğimiz günden bu yana ‘Adıyaman Belediyesi her zaman halkının yanında olacak’ dedik. Kadınların, gençlerin, çocukların, bu şehirde yaşayan her canlının yanında olacağımıza söz verdik. Bugün bu sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Çocuklarımızın daha güvenli, temiz, dirençli bir şehirde büyümesi için gece gündüz çalışıyoruz. Parklar, yollar, kreşler ve bugünkü gibi sosyal projelerle geleceğimizi inşa ediyoruz.”

Adıyaman'da tarımın sürdürülebilirliği için toplantı yapıldı
Adıyaman'da tarımın sürdürülebilirliği için toplantı yapıldı
İçeriği Görüntüle

“ADIYAMAN GÖNÜLLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

07Cea015 2261 49Ee 966F Ad6Ae7240Ff2

Muhabir: Mehmet Emin Danış