Adıyaman’da suçla mücadele çalışmaları sürüyor
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 24-30 Ağustos 2026 tarihleri arasında il genelinde asayiş ve narkotik suçlarıyla mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürdü.
Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda; vatandaşların esenliği ve kamu düzeninin korunması, topluma risk oluşturabilecek suç işleme potansiyeli bulunan şahısların caydırılması ve suçların önlenmesine yönelik operasyonlar gerçekleştirildi.
Bu kapsamda, 5’i hırsızlık olmak üzere çeşitli suçlardan aranması bulunan toplam 51 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar hakkında yasal işlem yapılırken, 20 şahıs tutuklanarak ceza infaz kurumlarına teslim edildi.
Narkotik ekiplerinden uyuşturucu operasyonları
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında ise 29 şahıs hakkında işlem yapıldı.
Çalışmalarda 1 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, uyuşturucu madde ticareti suçundan 1 şahıs tutuklandı.
Operasyonlarda ayrıca 151,96 gram çeşitli uyuşturucu madde ile 16 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla asayiş ve narkotik çalışmalarının kararlılıkla sürdürüldüğünü bildirdi.
Next



