BESNİ GÜNCEL - Adıyaman genelinde asayişin sağlanması, suçların önlenmesi ve huzur ortamının korunması amacıyla geniş kapsamlı denetim gerçekleştirildi.

Resim

Adıyaman'da Altyapı Çalışmaları Yerinde İncelendi
Adıyaman'da Altyapı Çalışmaları Yerinde İncelendi
İçeriği Görüntüle

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü koordinesinde 25 Nisan 2026 tarihinde 15.00-18.00 saatleri arasında yapılan “Dar Alan Uygulaması” kapsamında il merkezi ve ilçelerde toplam 14 uygulama noktası ve 4 devriye noktası oluşturuldu.

Resim

43 personelin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada 646 şahıs, 133 araç ve 145 motosiklet kontrol edildi. Yapılan denetimlerde eksiklikleri tespit edilen araçlara toplam 306 bin 96 TL idari para cezası uygulandı.

Resim

Yetkililer, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla bu tür denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Muhabir: HATİCE ÇOBAN