Adıyaman Belediyesi, kentin önemli arterlerinden biri olan Karapınar Caddesi’nde üstyapı çalışmalarına hız vererek, asfalt çalışmalarına başladı.

Caddeler güvenli hale getiriliyor

İçme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon, elektrik, doğalgaz ve telefon hatlarının döşendiği yaklaşık 12 kilometre uzunluğundaki cadde, asfalt serimi için hazırlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt çalışmalarının yanı sıra bozuk kaldırımların yenilenmesi ve refüj düzenlemeleriyle caddeyi hem estetik hem de güvenli bir hale getirmeyi hedefliyor.

Başkan Tutdere çalışmaları yerinde inceledi, projeyle ilgi bilgi verdi

Çalışmaları yerinde inceleyen Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek projeye ilişkin bilgi verdi.

Tutdere, Adıyaman’ın 6 Şubat depremlerinin yaralarını hızla sardığını belirterek “Karapınar Caddemizdeki asfalt serim işlerimiz devam ediyor. Bir hafta içerisinde Valilik Konağı’ndan Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü’ne kadar olan bölümün asfaltını yenileyerek vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlayacağız. Altyapısını tamamladığımız her noktada üstyapıyı da hızlıca bitirip halkımızın hizmetine sunacağız. Adıyaman Belediyesi olarak bütün gücümüzle sahadayız, halkımızın yanındayız. Söz verdiğimiz gibi bu şehri yeniden ayağa kaldıracağız ve birliğin, kardeşliğin şehri yapacağız” dedi.

Kurutmalık–Turşuluk Sezonu Açıldı: Fiyatlar Yüksek, Talep Zayıf
Kurutmalık–Turşuluk Sezonu Açıldı: Fiyatlar Yüksek, Talep Zayıf
İçeriği Görüntüle

Kaynak : PHA

Kaynak: RSS