Diakonie Derneği’yle birlikte Adıyaman Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (ADIMEK) çatısı altında başlatılan etkinlikte kadınlara yönelik kuaförlük eğitimi veriliyor.
Eylül sonunda tamamlanacak programda katılımcılara Kadın Kuaförlüğü ve Kalıcı Makyaj Sertifikası verilmesi hedefleniyor.
Eğitimlere ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, kadınların ekonomik bağımsızlığının önemine vurgu yaparak; “Kadınlarımızın iş gücüne katılımını artırmak ve sosyal yaşamda daha aktif rol almalarını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kursiyerlerimizin azmi ve emeği bizleri gururlandırıyor.” dedi.
Kursiyerler ise hem ADIMEK kursları hem de kadın istihdamına verdiği destek dolayısıyla Başkan Tutdere’ye teşekkür etti.