ATSO ve Habitat Ortak Projeler Geliştirecek
ATSO ve Habitat Ortak Projeler Geliştirecek
İçeriği Görüntüle

BESNİ GÜNCEL - Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Sümerevler Mahallesi’nde yapımı devam eden gündüz bakım evi inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Tutdere, inceleme sırasında çalışanlarla birlikte tuğla örerek çalışmalara destek verdi.

Seçim vaatleri arasında yer alan ve sosyal belediyecilik anlayışının bir parçası olarak hayata geçirilen gündüz bakım evlerine bir yenisi daha ekleniyor. 9 Aralık 2025 tarihinde temeli atılan Sümerevler Mahallesi Gündüz Bakım Evi’nde çalışmaların hızla sürdüğü belirtildi.

Abdurrahman Tutdere, Taş Üstüne Taş Koydu1

İnşaat alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Tutdere, yetkililerden proje hakkında bilgi aldı. İnceleme sırasında eline malayı alarak duvar ören ustalara yardımcı olan Tutdere, çalışanlarla bir süre sohbet etti.

Yapımı süren tesisle ilgili açıklamalarda bulunan Tutdere, Adıyaman’ın farklı noktalarında eş zamanlı çalışmalar yürütüldüğünü belirterek çocukların geleceğine yönelik yatırımların süreceğini ifade etti.

Abdurrahman Tutdere, Taş Üstüne Taş Koydu2

Daha önce Yeni Mahalle’de bir gündüz bakım evinin tamamlanarak hizmete açıldığını hatırlatan Tutdere, Yeşilyurt Mahallesi’ndeki kreşin de kısa süre içerisinde hizmete gireceğini söyledi.

Deprem sonrası süreçte özellikle anneler ve çocuklar için güvenli alanlar oluşturmanın önemine dikkat çeken Tutdere, Sümerevler Mahallesi’nde yapımı süren gündüz bakım evinin tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacağını ifade ederek projeye katkı sağlayan hayırseverlere ve emeği geçen çalışanlara teşekkür etti.

Muhabir: Mehmet Emin Danış