Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde Vali Abdullah Erin Başkanlığında düzenlenen toplantıya Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir, İl Emniyet Müdürü metin Alper, İzol Aşireti Temsilcisi Abdullah Yalçın, Rumi Aşireti Temsilcisi, M. Nuri Öztürk, Mırdes Aşireti Temsilcisi Yasin Erdem, Rişvan Aşireti Temsilcisi Ahmet Özbey, Gevoz Aşireti Temsilcisi İsmet Çetinkaya, Bezik Aşireti Temsilcisi Müslüm Toprak, Kavi Aşireti Temsilcisi Mahmut Tekeş, Hıdırsor Aşireti Temsilcisi Abuzer Tanrıverdi, Rumiyan Aşireti Temsilcisi Mehmet Boyunukara, Canbek Aşireti Temsilcisi Ramazan Erdal, Dırehan Aşireti Temsilcisi Yakup Taş, Heştıran Aşireti Temsilcis Mehmet Dinçer ve Taşikan Aşireti Temsilcisi Hamdi Karakuş katıldı.
Adıyaman Valisi Abdullah Erin başkanlığında yapılan toplantıda konuşan Aşiret Temsilcileri, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da devletimizin ve milletimizin yanında yer alarak bayrağımıza ve ülkemize sahip çıkacağız. Hepimiz bu vatan toprakları üzerinde kardeşlik duyguları içerisinde yaşıyoruz. Birliğimize ve beraberliğimize kast edenlere de fırsat vermeyeceğiz”dediler.
Toplantıya katılan tüm Aşiret liderleri ile kanaat önderlerine teşekkür eden Vali Abdullah Erin ise, Adıyaman ilimiz yüzlerce yıl önce kendi içinde birlik ve beraberliğini sağlayan kadim bir şehrimizdir. Birlik ve beraberlik içinde ilimizi her yönüyle daha güçlü ve daha da güzel bir şekilde kalkındırmalıyız. Son yıllarda devletimiz ve hükümetimiz her alanda Adıyaman’a çok önemli hizmetler yaptı. İlimize daha da güzel hizmetlerin yapılacağına inanıyorum. Bugün bize düşen en önemli görevlerden biri birlik ve beraberliğimizi zedeleyecek her türlü davranışlardan kaçınılması ve gönül birlikteliğini oluştumaktır. Öteden beri birlik ve beraberliğinden asla ödün vermeyen ilimizde, bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece ve aramızdaki hukuk ebedi olduğuna göre hiç kimse de aramıza nifak tohumları sokamaya cesaret edemeyecektir. Bu toplantımızın milletimizin birlik ve beraberliğinin daha da pekişmesine vesile olmasını diliyorum”dedi.