Adıyaman’a bağlı İncebağ Köyünde sınıf öğretmeni tarafından köyde başlatılan temizlik çalışmaları sonucu toplanan çöpler imha edildi. 
Merkeze Bağlı İncebağ Köyünde ve köy çevresinde bulunan çöplerin toparlanarak imha edilmesini isteyen İncebağ Köyü İlk Okul Sınıf Öğretmeni Günay Şahin, köylülerle bir araya gelerek sağlığın ve çevrenin öneminden bahsetti. Sınıf Öğretmeni Şahin ile köylü vatandaşlar sohbet sonrası Adıyaman İl Özel İdare Müdürlüğüne gelerek köyde yaşanan çöp sıkıntılarıyla ilgili yardım istedi. İl Özel İdare Müdürlüğü yetkilileri kendilerinden yardım isteyen vatandaşlara 4 adet çöp konteynırı teslim etti. Teslim edilen çöp konteynırları köyün belirli bölgelerine yerleştirilerek köylülerin hizmetine sunuldu.
Sınıf Öğretmeni Günay Şahin’in girişimleri sonucu köye 4 adet çöp konteynırı kazandırılırken Öğretmen Şahin daha sonra köylülerle birlikte köy içerisinde ve çevresinde bulunan çöpleri toplamaya başladı. Toplanan çöpler ateşe verilerek imha edildi.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İncebağ Köyü İlk Okulu Sınıf Öğretmeni Günay Şahin, “Temiz bir çevre için köylülerimizle birlikte el ele vererek köyümüz içerisinde ve çevresinde bulunan çöpleri tek tek toplayarak imha ettik. Şuan köyümüzde birkaç adet çöp konteynırına daha ihtiyaç var. Aynı zamanda köyümüze çöp kamyonu da gönderilerek çöplerimiz alınırsa oldukça memnun olacağız. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki sağlıklı bir birey sağlıklı bir ortamdan geçer” diye konuştu. adıyaman cihan haber