İlçemizde başlayan kar yağışı etkisini gösterdi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, “Meteorolojiden aldığımız bilgilere göre beklediğimiz kar yağışı ilçemizde yoğun bir şekilde başladı.

İŞ MAKİNALARIMIZ VE TUZLAMA ARAÇLARIMIZ YİRMİ DÖRT SAAT ESASINA GÖRE ÇALIŞIYOR

Önceden Aldığımız tedbirler üzerine vatandaşlarımızın olumsuzluklar yaşamaması için iş makinalarımız ve tuzlama araçlarımız yirmi dört saat esasına göre çalışmalarına başladılar. Kar yağışının başladığı ilk saatlerden itibaren önceden hazırlanmış ekiplerimiz kentin değişik noktalarında yol açma çalışmalarına başladı. Belediyemize ait kar küreme ve tuzlama araçları sabahın erken saatlerine kadar yollarda çalışmalar yürüttü ve şu anda şehir merkezimizde herhangi kapalı bir yol bulunmamakta.  Vatandaşlarımız herhangi bir olumsuz durum karşısında 153 ve 3181807 numaralı telefonlarımızı 24 saat arayabilirler, dedi.

Vatandaşların mağdur olmaması için yol açma çalışmalarını sabahın erken saatlerine kadar İlçe Emniyet Müdürü Metin Cebeci ile birlikte takip eden Başkan Emre,

DOĞUMDAN DÖNEN VE YOLDA KALAN AİLE YARDIM EDİLDİ

 Sabah saat 04:10 da Doğumdan gelen ve yolda kalan ailemize aileye de bizzat yardım etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirererek,  Dünyaya yeni gözlerini açan yavrumuza Allah ömür bereketi versin,” dedi.