Besni'nin ihtiyaçlarını gidermek için elinden geleni yapmaya devam eden Ali Erdemoğlu, Besni Devlet Hastanesi’ne, 20 Adet 2 Motorlu Hasta Yatağı, 10 adet Erişkin 4 Motorlu Hasta Yatağı, 3 Adet Doğum Yatağı, Pediatrik 3 Motorlu Hasta Yatağı, 5 Adet Acil Müdahale Sedyesi, 15 Adet Tekerlekli Hasta Sandalyesi, 100 Adet Refakatçi Koltuğu, 14 Adet Üçlü Bekleme Koltuğu, 10 Adet Bilgisayar, 120 Adet Yetişkin Karyola Yatağı, Pediatrik İçin 15 Adet Karyola Yatağı, yardımında bulundu.

Hastane Başhekimi Op. Dr Ali Helli yardımlarından dolayı iş insanı hayırsever Ali Erdemoğlu’na teşekkür ederken, konu hakkında şu ifadelere yer verdi, “Besnili hemşerimiz Sayın Ali Erdemoğlu sağlıktan eğitime kadar birçok kamu kurum ve kuruluşlarında hayata geçirdikleri sosyal projeler ve bağışlarla vatandaşlarımızın gönlünde taht kurmuştur. Sağlık alanında bu yardımları sürdüren Merinos A.Ş’nin yönetim kurulu başkanı Erdemoğlu Ailesi’nin kıymetli üyesi Sayın Ali Erdemoğlu yaklaşık 6 ay önce hastanemize piyasa değeri 6 milyon olan tıbbi cihaz ve alet yardımında bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde Sayın Ali Erdemoğlu hastanemizi, Merinos Sanayi Sitesi Başkanı Sayın Haci Arslan ile ziyaret etmiştir. Hastanemiz hakkında bilgi almıştır.  Bu ziyaretinde adet edindikleri üzere bağışlarına bir yenisini ekleyerek yine önemli bağışta bulunmuştur. Piyasa değeri yaklaşık 3 milyon TL olan erişkin hasta yatağı, bilgisayar, refakatçi koltuğu, tekerlekli sandalye ve sedye bağışında bulunmuştur.

Sayın Ali Erdemoğlu şahsına ve Erdemoğlu Ailesi’ne sağlık camiamız, hastalarımız ve tüm Besnililer adına teşekkür eder şükranlarımızı sunarız, “dedi.
İş adamı Ali Erdemoğlu ise, sağlık gibi önemli bir kuruluşa hem de hastanenin başında ekibi ile birlikte fedekarca canla başla çalışan bir başhekimi gördükten sonra seve seve bağış yaptığını söyledi.