Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından finanse edilen Botanik Parka oyun grupları ve spor aletlerinin kurulduğunu söyledi.
  Gölbaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, konuşmasında Botanik Park çalışmaları kapsamında alt yapının tamamlanmasının ardından üst yapıya geçtiklerini belirterek parkta bir tarafta amfi tiyatronun yapımına devam edilirken bir taraftan da parka oturma grupları yerleştirdiklerini ve ağaçlandırma çalışmalarının yapıldığını söyledi.
Başkan Özdemir, “Botanik Park bir tarafı Kurugeçit Mahallesinde bir tarafı ise Yavuz Selim Mahallesinde olan geniş bir parktır.  Parklar içerisine aydınlatma ve sulama sisteminin yerleştirilmesinin ardından park içerisine parke taşları döşendi. Daha sonra park içerisinde halkımızın rahat bir şekilde oturması için çeşitli oturma grupları yerleştirildi. Çalışmalar kapsamında ağaçlandırma da yapıldı.
  Ayrıca park içerisinde de güzel bir Amfi Tiyatro yapımına devam ediyoruz. Ayrıca park içerisinde oyun grupları ve spor aletlerinin yerleştirilmesi işlemi de sona erdi. Şimdiden halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 
adıyaman cihan haber