Programda gazetecilerin sorularını cevaplayan Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçenin 1 Nisan 1958 yılında ilçe olduğunu belirterek ilçenin genel bir tanıtımını yaptı.

Başkan Özdemir, belediye olarak projelerle ilçenin her geçen gün gelişmesi için çalıştıklarını belirterek ilçede şu anda önemli projelerden birisi olan Gölbaşı Gölleri Çevre düzenlemesi ve Botanik Park projelerinin devam ettiğini söyledi.

Başkan Özdemir, programda ayrıca Gölbaşı’nın tanıtım çalışmaları kapsamında her yıl Gölbaşı Festivali (GÖLFEST) düzenlediklerini belirterek festivalde küçük paketlerde herkese kuru peygamber üzümü dağıttıklarını belirterek kaymakamlıkla kuru üzüm paketleme tesisi üzerinde de çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Yaklaşık 1 saat süren programda Başkan Özdemir, Türkiye ve Dünya gündeminden taşeron işçilerin çalışmalarına kadar birçok soruyu cevaplandırarak Gölbaşı’nın bir huzur ortamı olduğunu ifade edip bir bayan gece vakti bir yerden başka bir yere rahat bir şekilde gidebildiğini ifade etti.

Program sonunda Başkan Özdemir, programın sunucusu Ökkeş Ceritli’ye, Vuslat TV Adıyaman Temsilcisi Hüseyin Türkoğlu’na, Eğitimci-Yazar Bilal Akgül’e ve gazeteci Kürşat Aktaş’a ilçede böyle bir program yaptıkları ve ilçenin tanıtımına katkı sağladıkları için teşekkür etti.
 


GÖLBAŞI TANITIM FİLMİ İNDİRME LİNKİ
Karşıdan yükleme bağlantısı 
http://we.tl/0802qRQbna

AYRICA GÖLBAŞI TANITIM FİLMİ YOUTUBE KANALI

https://www.youtube.com/watch?v=l0w1V2ZnslI