BESNİ GÜNCEL - Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (Ünye TSO) Meclis Başkanı Tuncay Sağlam ve Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Akar, beraberlerindeki heyetle birlikte Mardin temasları kapsamında Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hatip Çelik’i ziyaret etti.

Ünye Ile Mardin Arasında Ekonomik İş Birliği1

Gerçekleştirilen ziyarette, Mardin’de devam eden kamu ve özel sektör yatırımları ile Mardin Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde sürdürülen kurumsallaşma çalışmaları hakkında heyete kapsamlı bilgiler sunuldu.

Görüşmede bölgesel kalkınma, yatırım ortamının geliştirilmesi ve oda faaliyetlerinin etkinliği üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu. Ayrıca Ünye ile Mardin arasında kurulabilecek iş birliği imkânları ele alınarak, sektörler arası koordinasyonun artırılması ve ortak projelerin hayata geçirilmesine yönelik istişareler yapıldı.

Ünye Ile Mardin Arasında Ekonomik İş Birliği2

Kahta’da Badem Fiyatı ve Tütün Filesi Krizi Büyüyor
Kahta’da Badem Fiyatı ve Tütün Filesi Krizi Büyüyor
İçeriği Görüntüle

İki oda arasında iletişimin güçlendirilmesi ve sürdürülebilir iş birliklerinin geliştirilmesi yönünde karşılıklı iyi niyet vurgusu yapılırken, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri şehirlerarası ekonomik iş birliklerini artırmaya yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Muhabir: Mehmet Emin Danış