Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi ve Fuarı (TETZ) için geri sayımın sürdüğünü duyurarak eğitim paydaşlarını etkinliğe davet etti.
BESNİ GÜNCEL - Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), "Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi ve Fuarı" (TETZ) öncesinde yaptığı açıklamayla geri sayımın devam ettiğini duyurdu. Bakanlık, "Yapay Zekâ ile Eğitimin Geleceği: Barış, İnsanlık ve Ortak Yarınlar" temasıyla düzenlenecek zirvede, eğitim teknolojilerindeki son gelişmelerin ele alınacağını bildirdi.
Yapay Zekâ Eğitimin Geleceğine Yön Verecek
Bakanlığın açıklamasına göre zirvede, yapay zekâ destekli eğitim uygulamaları başta olmak üzere eğitim teknolojilerindeki yenilikler katılımcılarla buluşturulacak. Etkinlikte eğitimde dijital dönüşümün bugünü ve geleceği farklı oturumlarla değerlendirilecek.
Gündemde Dijital Eğitim ve Yeni Nesil Öğretim
Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi ve Fuarı'nda katılımcılar;
- Yapay zekâ destekli eğitim uygulamaları,
- Dijital öğrenme ortamları,
- Yeni nesil öğretim yöntemleri,
- Eğitimde teknoloji kullanımı
başlıklarında gerçekleştirilecek etkinlikler sayesinde eğitim teknolojilerindeki güncel gelişmeleri yakından takip etme fırsatı bulacak.
MEB'den Katılım Çağrısı
Milli Eğitim Bakanlığı, paylaşımında katılımcıların görüş ve önerilerine önem verdiklerini vurgulayarak tüm eğitim paydaşlarını zirveye davet etti.
Açıklamada, "Fikirlerini, beğenilerini, tercihlerini önemsiyoruz... Haydi, TETZ'de buluşalım." ifadelerine yer verildi.
#MEB #TETZ #TürkiyeEğitimTeknolojileriZirvesi #YapayZeka #EğitimTeknolojileri #DijitalEğitim #TürkiyeYüzyılı #MilliEğitim #Teknoloji #Eğitim #BesniGüncel
Next



