BESNİ GÜNCEL - TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü, hem daimi işçi alımı hem de KPSS 2026/1 merkezi yerleştirme kapsamında yapılacak tercih sürecine ilişkin iki önemli duyuru yayımladı. Başvurular, belirlenen tarihler arasında İŞKUR ve ÖSYM'nin ilgili sistemleri üzerinden gerçekleştirilecek.
70 DAİMİ İŞÇİ ALIMI YAPILACAK
Genel Müdürlüğe bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 52 eski hükümlü ve 18 engelli olmak üzere toplam 70 daimi işçi alımı yapılacak.
Adaylar başvurularını 10-14 Temmuz 2026 tarihleri arasında İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek.
KPSS TERCİH SÜRECİ BAŞLADI
TCDD Taşımacılık AŞ, KPSS 2026/1 merkezi yerleştirme sonuçları kapsamında açılan kadro ve pozisyonlar için tercih yapacak adaylara yönelik de bilgilendirmede bulundu.
Buna göre adaylar, tercih işlemlerini 9-16 Temmuz 2026 tarihleri arasında ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden yapabilecek.
ADAYLARA TAKVİM UYARISI
Yetkililer, hem işçi alımı hem de KPSS tercih sürecinde başvuru yapmak isteyen adayların belirtilen tarihleri kaçırmamaları ve işlemlerini yalnızca resmî başvuru sistemleri üzerinden tamamlamaları gerektiğini hatırlattı.
#TCDDTaşımacılık #PersonelAlımı #İŞKUR #KPSS2026 #ÖSYM #İşİlanı #Engelliİstihdamı #EskiHükümlü
Next

