Adıyaman 1. Amatör B Grubunda mücadele eden ekiplerimizden Besni Spor, deplasmanda karşılaştığı Öz Yedi Yaman Spor'u 7-3 yenerek farklı skora imza attı. Besni Spor'un forveti Ali Songuralp 5 gol atarak yıldızlaştı.
Maçta 90 dakika boyunca üstün oynayan ekibimiz, 8, 15 ve 37. dakikalarda Ali Songuralp, 26. dakikada ise Cengiz Yoldaş'ın ayağından bulduğu gollerle ilk yarıyı 4-0 önde kapattı.
Skorun verdiği rahatlıkla oyunun kontrolünü elinde tutan Besni Spor, ikinci yarıda da boş durmadı. Ekibimiz 55. dakikada Seydi ve 70. dakikada Ali Songuralp'ın golleri ile skoru 6-0'a taşıdı. Skorun verdiği rahatlıkla oynayan ekibimiz 75. dakikada kalesinde gol gördü. 81. dakikada tekrar sahneye çıkan sahanın yıldızı Ali Songuralp, takımının 7. kendisinin ise 5. golünü kaydetti.
85. dakikada ise ilginç bir pozisyon yaşandı. Öz Yedi Yaman Spor'un atağında yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Besni Spor'dan Sercan ofsayt gerekçesi ile topu eline aldı. Orta hakem ise ofsayt olmadığını söyleyerek penaltı kararı verdi. Futbolcular hakeme itiraz etse de sonuç değişmedi. Penaltıdan 2. golü bulan Öz Yedi Yaman Spor, 90. dakikada bir gol daha bularak skoru 7-3'e getirdi.
Maçta başka gol olmayınca ekibimiz sahadan 7-3'lük skorla ayrılarak 3 puanı cebine koydu. Besni Spor bu hafta sonu Özel İdare Spor'la karşılaşacak.

Besni Spor: Mustafa, M.Emre, Uğur, Oğuzhan, Emre, Oğuzhan Boz, Seydi, Cengiz Dilek, Cengiz Yoldaş, Ali Songuralp, İzzet