Adıyaman 2.Amatör ligde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Besni İdmanyurdu Spor, rakibi Adıyaman Aydınspor’u adeta sahadan sildi. Rakibine tam 23 gol atarak Adıyaman’da rekor kıran ekibimiz 6’da 6 yaparak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

Maça fırtına gibi başlayan ve şampiyonluk için averaja da ihtiyacı olan Besni İdmanyurdu Spor, Adıyaman Aydın Spor’u adeta sahadan sildi.

Maçta Emrullah Tercan ve takımın yeni transferi Yılmaz Güner 5’er golle oynarken, Cengiz Yoldaş, Erkal Kılınç, Mustafa Türkmen ve Selçuk Ördekci 2, Emre Çoban, Yunus Emre Öztürk, Yusuf Kaya, Nafi Özdemir ve Yusuf Polat 1’er golle oynadılar.

Maçta cezası nedeniyle Ali Per ve Abdullah Demir ile sakat olan Abdurrahman Kurnaz forma giyemedi.

Maç sonrası açıklama yapan Kulüp Yönetiminden Ufuk Yılırımsarısı ve Efkan Efe takımlarını tebrik ederek; “Bu sezon 6 da 6 yaparak lider olduk, 23 gol atarak Adıyaman futbol tarihinde rekor kıran tüm sporcularımızı tebrik ederiz. Bizden desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Çağlayan Kaya’ya, Havza Maden Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Reşit Alkan’a, taraftarlarımıza ve Besni halkına teşekkür ederiz. İnşallah kalan 8 haftadadaki diğer maçlarımızıda kazanarak sezon içerisinde hiç yenilmeden şampiyon olup bir rekor daha kırmak istiyoruz” dediler.

Besni İdmanyurdu Spor 19 Mayıs 2016 Perşembe günü akşam saat 19:00’da Adıyaman Mansur Yardımcı Stadyumunda en önemli rakibi olan Adıyaman Çınar Spor ile karşı karşıya gelecek.