Adıyaman 1954 Spor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Karaköprü Belediyespor karşılaşması hazırlıklarını, çift kale maç ile sürdürdü.
dıyaman Atatürk Stadyumunda oynanacak müsabaka öncesinde Adıyaman 1954 Spor takımı oyuncuları, yağmura rağmen antrenmanı sürdürdü. Antrenmanda, futbolcuların oldukça neşeli ve hırslı olduğu görüldü. Adıyaman 1954 Spor Kulübü Teknik Direktörü Telat Özden, Pazar günün oynanacak müsabakada, galibiyet hedeflediklerini belirterek, takım olarak şampiyonluk amacına kilitlendiklerini ifade etti. Özden, “Bizim için bu saatten sonra zor, kolay diyeceğimiz maç yok. Önemli olan bizim takım olarak gerçek gücümüzü, performansımızı sahaya yansıtmamız. Bizim önceliğimiz kendi oynayacağımız maçları kazanıp iki rakibimizin puan ve puanlar kaybetmesini bekleyeceğiz. Pazar günü bizim en büyük gücümüz yine taraftarımız olacaktır. İnşallah son maçlarda yaşadığımız coşkuyu bu maçta da hep birlikte yaşayacağız. Pazar günü 7’den 70’e herkesi bizleri desteklemeye bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Adıyaman 1954 Spor takımının antrenmanına gelen Genç ASKON Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Özsayın ve yönetim kurulu üyeleri antrenman sonrası futbolculara baklava ikram edip, Pazar günü oynanacak olan zorlu maçta başarılar diledi.