Gençlik ve Spor Bakanlığı okul spor faaliyetleri kapsamında düzenlenen okullar arası Kız Dart Şampiyonasında Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi Kız Dart Takımı Türkiye 3.'sü olarak büyük başarıya imza attı.

Türkiye 3. olan Kız Dart Takımı Besni İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer'i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Şehit Mehmet Yağmur Lisesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Vakkas Korkmaz, Okul Müdür Yardımcısı Abdurrahman Ateş, Okul Beden Eğitim Öğretmeni Keko Arslan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel ve Kız Dart Takımı katıldı.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Kaymakam Ahmet Gencer, Kız Dart Takımı sporcularını ve emeği geçen herkesi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Besni'de yapılan müsabakalarda grup 1.si olarak Adıyaman’da yapılan müsabakalara katılmaya hak kazanan Kız Dart Takımı, bu müsabakalar sonucunda da il birincisi olarak Adıyaman'ı Erzincan’da yapılan Bölge Şampiyonasında temsil etti. Daha sonra 21 takım arasından ilk dörde kalan Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi Kız Dart Takımı, Adana’da yapılan Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3'üncüsü olarak büyük başarıya imza attı.