TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor, lider girdiği ligin son maçında Karaköprü Spor'a deplasmanda 3-1 yenilmesine rağmen 1 puan farkla şampiyon olarak 2. lige yükseldi ve kadın başkanı Cevher Erdem'le tarih yazdı. Ayrıca Başkan Cevher Erdem, alt liglerde şampiyonluk yaşayan ilk kadın başkan olarak futbol tarihine geçti.

En yakın takipçisi Bursa Yıldırım Spor'un kendi evinde Kozan Belediye Spor'a son dakikalarda gelen gollerle 2-1 yenilmesinin ardından Adıyaman 1954 Spor yenilmesine rağmen şampiyonluğunu ilan etti. 
Maçın ilk yarısında kontrollü oyun sergileyen Adıyaman 1954 Spor'un bir topu da direkten döndü. Maçın ikinci yarısında ise şansız goller yiyen ekibimiz, sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrıldı. 
Bursa Yıldırım Spor Adana Kozan Spor maçının son dakikaları nefes kesti. Son haftaya düşme potasında giren Adana Kozan Spor 90+6'da 1-0 öne geçerken, Bursa Yıldırım Spor ise bu gole 90+7'de cevap verdi. Maç böyle bitecek derken, Kozan Belediye Spor 90+8'de bir gol daha attı. Maçta başka gol olmayınca Kozan Belediye Spor sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak düşme potasından çıkıp rahat bir nefes aldı.