Final maçında Zeugma spor kulübünü rahat bir oyunla 3-0 mağlup ederek Şampiyonluğunu ilan eden Merinos spor yıldız voleybol takımı bu yılda namaglûp unvanını korudu. Alt yapılarda önemli yatırımlar yapan Merinos Spor kulübü tüm alt kategorilerde şampiyon olarak bunun meyvelerini almaya başladı.

Gaziantep deki bayan Voleyboluna en iyi yatırımı yapan Merinos spor kulübünün amacının A takımı 1.lige çıkartarak Türk Voleyboluna katkı sağlamak olduğuna dikkat çeken kulüp başkanı Ali Bağcı şöyle dedi “Alt yapımızı güçlendirme ve daha fazla sporcuyu Voleybola kazandırma adına 120 sporcu ile çalışmalar yapan kulübümüz yaz ayında yetenekli sporcuları tespit ederek Voleybola kazandıracaktır. Bunun için Gaziantep’teki tüm okullarda yaş guruplarına göre tarama yapmaktayız. Yetenekli ve voleybol sporuna katkı sağlayacak oyuncuları bilimsel verilerle tespit ederek kulübümüze kazandıracağız. Bu aynı zamanda Voleybol camiasının alt yapısını oluşturacaktır. Kulüp olarak her yıl olduğu gibi ücretsiz yaz okulumuzu açacağız ve ara vermeden çalışmalara devam edeceğiz. Bizim için en önemli olan şey Türk voleyboluna katkı sağlamaktır. Kulübümüzden yetişerek birinci ligde ve sultanlar liginde oynayan sporcuları gördüğümüzde en büyük gururu o zaman yaşıyoruz”

Öte yandan Merinos spor A takımı için yeni transfer çalışmalarına başladıklarını ifade başkan Ali Bağcı üst ligden oyuncular alarak yeni sezona güçlü gireceklerini belirtti