Başarılı öğrenciler ve beden eğitimi öğretmenleri ile buluşan Kaymakam Nazlı Demir'e Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Metehan Adıgüzel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri eşlik etti.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Demir şu ifadelere yer verdi; "Okul Sporları Turnuvalarında ilçemizi temsil eden, başarılarıyla bizleri gururlandıran masa tenisinden, okçuluğa, badmintondan bocceye, futsaldan darta kadar pek çok alanda bölge ve Türkiye dereceleri yapan beden eğitimi öğretmenlerimiz ve sporcu öğrencilerimizle bir araya geldik. Öğretmenlerimizi başarı belgesi ile ödüllendirdik öğrencilerimize de özel olarak yaptırdığımız eşofman takımlarını hediye ettik. Emeği geçen başta Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Metehan Adıgüzel’e, Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Demirel’e, Halk Eğitim Müdürümüz  Muhammet Aslan’a, okul müdürlerimize ve sevgili öğrencilerimize bize yaşattıkları gurur için teşekkür ediyorum" dedi. 
Kaymakam Nazlı Demir başarılı öğrencilere hediyeler verirken, başarılı beden eğitimi öğretmenlerine ise başarı belgesi takdim etti.