Kaptan Sezai’den Taraftara Çağrı;

“Siz Tribünde, Biz Sahada El Ele Hep Birlikte Galibiyete”

Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden takımımız 1954 Spor kaptanı Sezai Yüksel, sezonun ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak olmanın avantajını iyi kullanıp, sezona galibiyet ve üç puanla başlamak istediklerini söyledi.

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bu amaçla yeni bir takımın oluştuğunu belirten takım kaptanı tecrübeli kaleci Sezai Yüksel; “Adıyaman benim için ikinci memleketim gibi. Adıyaman spor forması altında bu ile hizmet ettim. Burayı ve taraftarımızı çok seviyorum. Adıyaman daha üst liglerde mücadele eden bir takımı hak ediyor. Başta kulüp başkanımız olmak üzere yönetim kurulumuz yeni sezon öncesi hiçbir fedakarlıktan kaçınmadılar. Bu takımı üst liglere çıkarmak adına ellerinden geleni yaptılar. Yeni bir takım oluşturuldu. Takım olarak her geçen gün daha iyiye gideceğiz. Yeni sezon Pazar günü başlıyor ve ilk maçımızı kendi sahamızda ve taraftarımızın önünde oynayacağız. Taraftarımız her zaman her türlü fedakarlığı yapmış, takımının yanında yer almıştır. Pazar günü yine 12. Gücümüz taraftarımız olacaktır. Onlar tribünde bizler ise sahada en iyi şekilde mücadele edip, sezonuna galibiyet ve üç puanla başlamak istiyoruz. Adıyaman Atatürk Stadyumunda oynayacağımız maça bütün taraftarımızı bekliyoruz” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Adıyaman 1954 spor kulübü kendi sahasında oynayacağı Malatya Yeşilyurt maçının hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürürken, maç Pazar günü Adıyaman Atatürk Stadyumunda saat 15:00’te oynayacak.