Maçın 15. dakikasında Uğur ters kafa vuruşu ile kendi kalesine gol atarak Kahta Kommagene Spor’u 1-0 öne geçirdi. Maçın 30. dakikasında bu kez sahneye çıkan Mustafa ters kafa golü ile kendi kalesine gol atarak Kahta Kommagene  Spor’u 2-0 öne geçirdi. Kahta Kommagene Spor futbolcuları gol atmadan 2-0 öne geçmenin şaşkınlığını yaşadılar. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısına mutlak galibiyet parolası ile çıkan Besni Spor, 68’de Yunus’un, 69’da ise Osman’ın ayağından bulduğu gollerle skoru 2-2’ye getirdi. Bu gollerden 3 dakika sonra Besni Spor’un kalecisi Hasan ceza sahası dışında topa elle müdahale etmesi sonucu hakem tarafından direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 85. dakikada ise Savaş, Kahta Kommagene Spor’lu oyuncu ile tartışma yaşadı. Tartışmanın sakinleştirilmesinin ardından Hakem Savaş’a ve rakip takım oyucusuna kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı.

Maçın 2-2 bitmesinin ardından saha bir anda karıştı. Hakemin verdiği tartışmalı kararlar herkesi çığırından çıkartırken, iki takım futbolcuları birbirlerine girerek kavga etmeye başladı. Maç sonrası çıkan bu8 kavga emniyet güçleri ve kulüp yöneticilerinin araya girmesi ile son buldu.