6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü etkinlikleri kapsamında Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan’ın desteği ile Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü organizesinde Küçük Sanayi Sitesi esnaflarının dükkanlarına kurulan masalarla sanayi esnafı masa tenisi oynadı. Büyük ilgi gören etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Sanayi Sitesinde belirli iş yerlerine kurulan masalarla sanayi sitesi esnafları günün yorgunluğunu ve stresini attı. 

Etkinliğe Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, MHP Besni İlçe Başkanı Hamdi Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, Yeni Besni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif İşitmen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel, Besni Spor Kulübü Başkanı Mehmet Fidan, Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Mustafa Orhan, Besni Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Aslan, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi E.Soydan Doğru, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve sanayi sitesi esnafı katıldı.

Etkinlikte Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, masa tenisi oynayan esnaflara günün anısına madalya takdim etti.

Etkinliğin ardından açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel; "Her yıl 6 Nisan'da organize edilen Dünya Masa Tenisi Günü etkinlikleri kapsamında Besni Küçük Sanayi Sitesine masa tenisi kurarak esnaflara masa tenisi oynattık. Amacımız masa tenisini ve sporu geniş tabanlara yaymak. Bu amaçla sanayi sitesi esnaflarımızla birlikte farkındalık yaptık. İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Gencer ile kurum müdürleri ve protokol bize destek olarak esnaflarımızla da masa tenisi oynadılar. Bu etkinlikte bize destek veren Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan ile Besni Güncel Gazetesi İmtiyaz Sahibi E.Soydan Doğru’ya teşekkür ederim” dedi.