Samsun'da yapılan ve 16 takımın katıldığı Okullararası Türkiye Genç Erkekler Bowling Şampiyonasında dereceye giren Mimar Sinan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi sporcuları, Okul Müdürü Mehmet Kuruş, Beden Eğitimi Öğretmenleri Ahmet Yaman ve Mehmet Çalış Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i ziyaret etti.  

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Samsunda düzenlenen Bowling Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3.lüğünü elde eden sporcu ve okul idarecilerine teşekkür etti. 

Okul Müdürü Mehmet Kuruş, Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Yaman, Mehmet Çalış ve sporcular kupa ve madalyaları ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş'i ziyaret ederek elde ettikleri başarıyı paylaştı. 

İl Müdürü Fikret Keleş kendisini ziyaret gelen sporcuları kabul ederek şöyle konuştu: “Samsunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Türkiye geneli 400 sporcunun katıldığı “Okullararası Türkiye Genç Erkekler Bowling Şampiyonasında katılan Mimar Sinan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi sporcularımız Genç Erkekler kategorisinde Türkiye 3.’lüğü elde ederek Adıyaman’ı başarı ile temsil etmiştir. Bu başarıda emeği geçen herkesi gönülden kutluyor, tebrik ediyorum.”