Besni İlçe Spor Salonunda oynanan müsabakaları Besni İlçe Emniyet Müdürü Metin Cebeci, Besni İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Uçar, Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Rıfat Elçi, Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel, Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdür Yardımcısı Hasan Sabak, Besni Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ballı, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Aslan, Mustafa Baba İlkokulu Müdürü Hasan Kılınç, Besni TÜGVA Yöneticileri ve çok sayıda sporsever izledi.
Adıyaman, Kahramanmaraş ve Diyarbakır'dan üç takımın katılımı ile gerçekleştirilen müsabakalarda Gölbaşı Lisesi, Diyarbakır Çermik Gençlik ve Sporu 3-0 mağlup etti. TVF Adıyaman İl Temsilcisi Mehmet Yaşar Yenigün gözetiminde yapılan müsabakalar Kahramanmaraş Atçıspor ile Diyarbakır Çermik Gençlik ve Spor, Gölbaşı Lisesi - Kahramanmaraş Atçıspor arasında oynanan maçlar ile devam etti.
Çekişmeli geçen final müsabakasında Kahramanmaraş Atçıspor ile karşılaşan Gölbaşı Lisesi, mücadeleyi 3-1 kazanarak şampiyon oldu.