Besni Akın Spor ile İmamağa Spor maçında kırmızı kart gören futbolcuların tartışması yeşil sahayı arenaya dönüştürdü. Tarafların tekme tokat birbirine girdiği olaylarda bir futbolcu yaralanırken maç ise tatil edildi.

Bölgesel Amatör Lig 3. bölge 16. hafta mücadelesinde Besni ilçe Stadyumu'nda ligde kalma mücadelesi veren Besni Akın Spor ile İmamağaspor arasında oynanan mücadelede Besni Akın Spor 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın 71. Dakikası Besni Akın Spor'dan Mahmut Terezeci İmamağaspor'dan Burak Diş karşılaşmanın hakemi tarafından direkt oyundan ihraç edildi.

İmamağa Sporlu Kıvanç Sarısezbek’in futbolculuğa ve centilmenliğe aykırı şekilde Besni Akın Sporlu futbolcu Mahmut Terezeci’ye uçan tekme atması ve yere düşmesi sonrası tekmelerine devam etmesi sonucu her iki takım oyuncuları arasında karşılıklı arbede çıktı. Kavgaya dönüşen olaylara polisler müdahale etti. Yaşanılan kavgada Besni Akın Spor oyuncusu Mahmut Terezeci, aldığı darbeler sonucu yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Karşılaşmanın hakemleri oyunu durdurarak soyunma odasına gitti. Hakem heyeti aldığı kararla her iki takımdan 4 'er oyuncuya daha kırmızı kart göstererek oyundan ihraç etti. Besni Spor’da Musa Emre Yakar, Emrah Deniz, Hasan İlhan, Mahmut Can Duran maç sonrası alınan kararla kırmzı kart gördüler.

Maçın bu şartlarda sağlıklı şekilde oynanamayacağına karar veren hakemler maçı tatil etti.

Müsabakanın sonucu ile ilgili kararı TFF Amatör İşler Kurulu verecek.