Geçen hafta Gölbaşı Spor’u 1-0 yenen Besni Spor, dün karşılaştığı lider Eski Saray Spor’u 1-0 yenerek futbol dersi verdi. Besni Spor aldığı 3 puanla liderliğe oturdu.

Maçın ilk yarısına çok güzel başlayan Besni Spor Eski Sayar Spor’u sahanın çimlerine gömdü. Rakibe tek gol pozisyonu bile vermeyen ekibimiz ilk yarıda birçok gol pozisyonundan yararlanamadı.

Maçın ikinci yarısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Besni Spor 59. Dakikada Gökhan’ın attığı jeneriklik gol ile 1-0 öne geçti. Bu golden 6 dakika sonra Besni Spor’dan Seydi kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 10 kişi kalmasına rağmen rakibe nefes aldırmayan Besni Spor’dan H. İbrahim ve Cengizhan’ın şutları direkte patladı. 70. Dakikada Eski Saray Spor’lu Özkan rakibine yaptığı sert hareketten dolayı kırmızı kart gördü. Maçın kızıştığı bu dakikalarda Besni Spor bir gol daha bulmak istiyordu. 90+3’te Besni Spor Cengizhan’ın ceza sahası içinde düşürülmesi üzerine penaltı yakaladı. Penaltıyı kullanan Özkan topu dışarıya attı. Hakem penaltı vuruşunun ardından maçı bitiren düdüğünü çaldı. Besni Spor bu skorla liderliğe oturdu.

Besni Spor haftaya Boyder Spor’la Adıyaman Mansur Yardımcı Stadında karşılaşacak. Cumartesi günü oynanacak olan maç saat 13.00’da başlayacak.

Besni Spor: Turgut, Yusuf, Mustafa, Özkan, Yılmaz, Cengizhan, Barış, Hüseyin, Mesut, Seydi, Gökhan

Yedekler: M. Güzel, Mustafa, H. İbrahim, Reşit, M. Avcı, Arif, Murat