Adıyaman 1. Amatör kümede mücadele eden ve ligin ikinci yarısına bambaşka bir takım olan Besni Spor, geçtiğimiz hafta Lider Çınar Spor'un ardından hava koşulları nedeniyle ertelenen maçta Çelikhan Bal Spor'u da yenerek çıkışını sürdürdü.

Ligin ikinci yarısına üst üste aldığı galibiyetlerle hızlı başlayan Besni Spor, ligin ikinci yarısının ilk maçında Çelikhan Bal Spor'la oynayacağı müsabaka, hava koşulları nedeniyle ertelenmişti. Dün Besni'de oynan maçta Besni Spor, Çelikhan Bal Spor'u 3-2 yenerek önemli bir avantaj yakaladı.

Maçta 90 dakika boyunca üstün oynayan ekibimiz, 20. dakikada Emrullah'ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. 5 dakika sonra kalesinde gol gören ekibimiz, daha sonra yakaladığı bir çok gol pozisyonlarından yararlanamadı. Besni Spor, aradığı ikinci golü 42. dakikada Gazi'nin ayağından buldu ve ilk yarı Besni Spor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan ekibimiz, rakibini sahasına hapsederek oyunu kontrol altında tutmaya çalıştı. 65. Dakikada Çelikhan Bal Spor skoru 2-2’ye getiren golü attı. 73. Dakikada ise sahneye çıkan Cengiz, takımının 3. golünü atarak arkadaşlarını rahatlattı.

Maçta başka gol olmayınca Besni Spor sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Besni Spor, bu hafta sonu Cumartesi günü Yaman Spor'la önemli bir deplasman maçına çıkacak.