10 ilden sporcuların katıldığı yarışmalar sonunda Adıyaman adına yarışan tamamı Besni Gençlik Spor Kulübü sporcularından oluşan 2008-2009 doğumlu kızlar kategorisi 1500 m'de yarışan kız takımımız takım halinde 3.oldu.

2006-2007 doğumlu kızlar kategorisinde ise 3. olan Adıyaman takımında, Besni Gençlik ve Spor Kulübünden iki sporcu yer aldı. Projenin 2. etabı 3 Nisan 2021 tarihinde Kahramanmaraş'ta yapılacak.

Kulüp Başkanı Metehan Adıgüzel yaptığı açıklamada, “Besni Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı olarak şahsım ve yönetim kurulu üyeleri adına Antrenörümüz Hüseyin Doğan

ve dereceye giren sporcularımızı tebrik eder 2. etap yarışmalarında başarılar dilerim. Ayrıca bizlere her zaman maddi ve manevi olarak büyük destek veren ve pozitif yönde motive eden İlçe Kaymakamımız Nazlı Demir

'e, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fikret Keleş' e, Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre'ye, Kesmetepe Belediye Başkanı Ali Yilmaz' a, Besni Şoförler Odası Başkanı Mitat Songur'a Besni Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Aslan' a teşekkür ederim.,” dedi.