Muay-Thai Milli Takım Antrenörü Serdar Meşen konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Besni Do Kan Spor Kulübü olarak 18 - 22 Ağustos 2021 Tarihlerinde Ankara Polatlıda Yapılacak olan Sakarya Zaferinin 100. Yılı Türkiye Minik ve Yıldızlar Türkiye şampiyonasına Besni Do-Kan Spor Kulübü olarak 14 sporcu ile katılacağız. Şampiyonaya katılacak olan sporcularımıza ve tüm katılımcılara şimdiden başarılar diliyorum. Düzenlenen bu turnuvada Adıyaman'ı Besni Do-Kan Spor Kulübü olarak en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Sporcularıma güveniyorum inşallah en güzel şekilde mücadelemizi verip birincilikler alacağız" dedi.

Düzenlenecek olan Sakarya Zaferinin 100. Yılı Türkiye Minik ve Yıldızlar kategorisi Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek olan sporcularımız şu şekilde;

Yıldızlar kategorisinde mücadele edecek sporcular; Umut Korkmaz 50 Kg. Misina Akbaş 38 Kg. Enes solmaz 67 Kg., Yavuz Selim Kaya 63,5 Kg., Muhammed Can Kara 44 Kg., Muhammed Can Dündar 40 Kg., İbrahim Ayten 38 Kg., İbrahim Taner 36 Kg. ve Samed Dutlu 34 Kg.'da mücadele edecek.

Minikler kategorisinde mücadele edecek olan sporcular ise; Elif Naz Aygül + 60 Kg., Berfin Polat 32 Kg., Fatma Deniz Er 44 Kg., Ahmet Arslan 32 Kg. ve Muhammed Cüneyit Paccı 36 Kg.'da Adıyaman'ı temsilen katılacaklardır.