Besni Akın Spor:1 - Siverek Belediye Spor:1

Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 12. Hafta mücadelesinde Besni Akın Spor konuk ettiği Siverek Belediye Spor ile berabere kalarak puanını 9'a yükseltirken, Siverek Belediye Spor puanını 20'ye yükseltti.

Besni İlçe Stadyumunda oynanan 12. Hafta mücadelesi oldukça gergin geçti. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği mücadelede ilk golü bulan Besni Akın Spor mücadeleyi uzun süre önde götürmesine rağmen skor avantajını koruyamadı. Maçta ilk düdüğünün çalması ile birlikte  hakem hataları oyunun seyrini değiştirdi. Maçın hemen başlarında Besni Akın Spor'un penaltı beklediği pozisyonun ardından gerginlik yaşandı ve oyun boyunca devam etti.

Maçın 25. Dakikasında Yusuf Fırat'ın ayağından bulduğu gol ile Besni Akın Spor ilk yarıyı önde kapattı. İkinci yarıda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Besni Akın Spor 66. Dakikada Siverek Belediyespor'lu futbolcu Serkan Akbakay'ın kaydettiği gol ile maça eşitlik geldi.

Maçın son dakikalarında sakatlanarak saha kenarına gelen Hasan Can Kırgız oyuna tekrar girmek için hakemden defalarca izin istemesine rağmen oyuna giremedi ve uzun süre saha kenarında kaldı. Siverek Belediyespor'un geliştirdiği atakta sahaya girerek topa müdahale eden oyuncu hakem tarafından kırmızı kart görünce tansiyon iyice yükselerek oyuncular arasında tartışma cıktı. Mücadelede başka gol olmayınca her iki takım sahadan birer puan ile ayrıldı.

Maç Sonunda Ortalık Karıştı

Mücadelenin son düdüğü ile birlikte futbolcular arasında arbede yaşandı. Siverek Belediye Spor'lu futbolcular Besni Akın Spor'lu yöneticilere ve Kulüp Başkanına saldırdı. Yaşanan olay sonrasında Besni Akın Spor'lu yöneticilerden Deniz Kösen yaralandı. Kulüp Başkanı Doğan Ciner ise yaşanan olaylar sonrası fenalaşarak ambulans ile Besni Devlet Hastanesine kaldırıldı.