Adıyaman 1. Amatör Ligi Beyaz grupta mücadele eden Besni Belediye Spor, deplasmanda karşılaştığı Adıyaman Gençlerbiliği'ni 12-1 gibi farklı skorla yenerek gol şovuna devam etti.

Besni Belediye Spor, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan kahramanlarımız için sahaya "Milletimizin Başı Sağ Olsun" yazılı pankartla çıktı.

Maçta 90 dakika boyunca üstün oynayan Besni Belediye Spor, oyun kontrolünü elinde tutarak taraftarlarına bol gollü maç keyfi sundu. Maçın golleri Roji (4), Fatih Avcı (2), Enes Karadeniz, Hazar, Maviş, Figenergül, Bülent Han ve Savaş'ın ayağından geldi.

Bu sezon grupta namağlup olarak ilerleyen Besni Belediye Spor, rakiplerinin kabusu oldu. 17 maçta 17 galibiyet alan Besni Belediye Spor, bu maçlarda rakip kaleye 91 gol atarken, kalesinde ise 5 gol gördü. Besni Belediye Spor'un maç başı gol ortalaması 5,35 oldu.

Ligin son maçında Kahta Diriliş Spor ile karşılaşması gereken Besni Belediye Spor, rakibinin maçlara çıkmamasından dolayı ligden ihraç edilmesiyle ligi kapatmış oldu.

Bu sezon BAL ligi hedefiyle yola çıkan Besni Belediye Spor, Play Off maçları için hazırlıklarını sürdürecek.