Türkiye Futbol Federasyonu Misli.com 3. Lig 4 Grupta mücadele eden takımımız Adıyaman 1954 Spor Kulübüne şampiyonluk yolunda, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteği sürüyor.
Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 4 suni çim ve 3 doğal çim biri Adıyaman Üniversitesi Futbol Sahası olmak üzere bütün spor tesisleri Adıyaman 1954 Spor’a 7/24 tahsis edilmiştir.

Spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş; ”Adıyaman’da İl Müdürlüğümüze bağlı olan tesislerimiz ile birlikte sorumlu olmamamıza rağmen Adıyaman Üniversitesine ait futbol sahasının bakım ve onarım çalışmalarını yeni sezon öncesinde tamamladık. Yaz aylarının kavurucu sıcaklıkla geçmesi sonucunda Üniversitemize ait yıpranan çim sahanın bakım onarım çalışmaları ile tekrar ideal haline kavuşacaktır. Birçok ilin sahasında çimler sporcuların istediği gibi değil ama ilimiz bu konuda şanslı. İnşallah yaptığımız bakım çalışmalarından sonra çok daha iyi duruma gelerek futbolcuların harika bir zeminde maç yapmalarına imkân sağlayacak olan tesislerimiz Türkiye’nin en iyi zeminlerinden birisidir. Geçici olarak Sümerevler Atletizm Pisti zeminin takımımızın bu süreçte zarar görmemesi adına tahsis ederek ilimizin gurur kaynağı futbol takımımıza daha iyi şartlardaki tesislerimizde antrenman yapabilmesi için şampiyonluk yolunda destek olmaktır. Haftanın 3 günü Sümerevler Atletizm Pistini, 1 günü ise Atatürk Stadyumunu antrenman yapmaları için Adıyaman 1954 Spor Kulübümüze tahsis ettik. Kurumumuza ait bütün spor tesislerimiz Sporun her dalında faaliyet gösteren tüm Kulüplerimize ve sporcularımıza hizmet veriyor. Sağlıklı bir gençlik yetiştirebilmek için sporcularımız kadar halkımızın ve gençlerimizin daha iyi fiziki ortamlarda spor yapmaları için tesislerimizi 7/24 hizmet verecek şekilde çalışıyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak takımımız ilk antrenmanlarını yaparak ligdeki maçlara hazırlanmaya başladı. Adıyaman 1954 Spor Kulübü yönetimi, Kamu Kurum Kuruluşları ve taraftarlarımız olmak üzere hepimiz sağlıklı iletişimler kurarak her zaman takımımızın yanındayız” dedi.