Adıyaman Gençlerbirliğispor Kulübü Futbol Akademisi 5-16 yaş arası genç yetenekler aradığını duyurdu.

Adıyaman’ın yetiştirdiği başarılı kalecisi Serdar Yılmaz’ın himayesinde faaliyetlerini devam ettiren Adıyaman Gençlerbirliğispor, geleceğin yeteneklerini keşfetmek için yaz spor okulunu açıyor.

2015 yılında kurulan ve kurulduğu ilk yıl yer aldığı 2. Amatör Lig’de şampiyon olarak geçen sezon 1. Amatör Lig’de mücadele eden Adıyaman Gençlerbirliğispor ligi beşinci sırada tamamladı. 2016-2017 sezonunda ise U 19 ise Adıyaman Şampiyonu oldu.  A Takıma ve alt yapıda geliştirmek üzere yeni sporcular yetiştiriyor.

Adıyaman Gençlerbirliğispor Kulübü Başkanı ve Teknik Direktörü Serdar Yılmaz, yaptığı açıklamada öncelikli vizyonumuz Özkaynak modeli uygulayarak bu toprağın çocuklarından gerçek profesyonel futbolcu yetiştiren örnek bir futbol kulübü olarak Türkiye’de tanınmak olduğunu söyledi. Misyon olarak ise illeri futbol eğitimi olduğunu söyleyen Yılmaz, Bu toprakların çocuklarına spor yaptırmak, Sportmen bireyler olmalarına katkı koymak ve içlerinden seçilmiş doğal yetenekleri olanlarına İleri Futbol Eğitimi vererek, onları üst düzey kalite ve kapasitede Gerçek profesyonel futbolcu olarak yetiştirmek olduğunu sözlerine ekledi.

Yaz futbol kursu ilgili bilgi alabilmek için 0534 055 14 81 veya 0537 935 00 92 numaralı telefonlardan irtibat kurabilirsiniz.