Bu sezon Hentbol Süper Ligi’nde Adıyaman’ı temsil edecek olan Adıyaman Belediyespor’un Türkiye Kupasındaki rakipleri belli oldu. Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı Türkiye Kupası Müsabakalarında Maliye Milli Piyango Hentbol Takımı, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Hentbol Takımıyla karşılaşacak.
Adıyaman Belediyespor Genel Koordinatörü Mehmet Yıldırım’ın da katılımıyla gerçekleştirilen kura çekiminde Adıyaman Belediyespor’un grubunu değerlendiren Adıyaman Belediyespor Antrenörü Okan Halay, "Türkiye Kupasında ciddi rakiplerle karşılaşacağız. Bunun bilincinde olarak aynı ciddiyetle ve aynı özveriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız gruptan ilk iki dereceyi alarak bir üst tura çıkmak. Bunu başarabilecek güce sahibiz” şeklinde konuştu. 
Kulüp Başkanı Aykut Dündar ise yaptığı değerlendirmede Türkiye Kupası hedeflerini gerçekleştirebilmek için Süper Lig ekiplerinden Maliye Milli Piyango ile 1. Lig’de mücadele eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi gibi ciddi takımlara karşı iyi mücadele etmeleri gerektiğini dile getirerek, "Gruplardan iki takım bir üst tura çıkacak. Adıyaman Belediyespor olarak hedefimiz grup birincisi olmak" dedi.

Adıyaman Cihan Haber