Geçtiğimiz hafta Elazığ deplasmanında zorlu bir maça çıkan ve son dakika golüyle yenilen takımımız Adıyaman 1954 Spor sezonun ikinci yarısının ilk maçında Malatya’da yağan yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen maçı kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Hiçbir maçın kolay olmadığını belirten Adıyaman 1954 Spor Kulübü Teknik Direktörü Telat Özden; “Geçtiğimiz hafta deplasmanda iyi mücadele etmemize ve çok sayıda pozisyona girmemize rağmen son dakika golüyle maçı kaybettik. Takım olarak o maçı geride bıraktık ve artık önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız. Pazar Elazığ deplasmanı, Çarşamba Malatya da erteleme maçı ve tekrar Pazar kendi sahamızda Kilis Spor ile olmak üzere bir hafta içerisinde üç maç yapmış olacağız. Her maç birbirinden zor maçlar. Sezonun ikinci yarısı başladı ve artık telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Bu bilinçle takım olarak her maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz deplasmanda erteleme maçını kazanıp, galibiyet serimizi sürdürmektir. Daha önce belirttiğim gibi bu takım kendi gücünü, kendi oyununu ve performansını sahaya yansıttığı müddetçe kazanacağız ve yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz.” Dedi.

Malatya’da deplasmanından gelip gelerek galibiyet serisini sürdürmek istediklerini ifade eden Adıyaman 1954 Spor Kulübü Kaptanı Sezai; “Bir maçı geride bıraktık.  Hafta içi erteleme maçı ve Pazar günü kendi sahamızda olmak üzere bir hafta içerisinde üç maç oynamış olacağız. Elazığ deplasmanında aldığımız yenili taraftarımızı olduğu gibi bizleri de üzmüştür. Çok iyi onmamıza rağmen, pozisyon bulmamıza rağmen son dakika yediğimiz golle deplasmanda yenildik. İnşallah önümüzdeki iki maçı kazanarak çıkışımızı ve taraftarımızın yüzünü güldürmeyi sürdüreceğiz” dedi.