İlk yarıda üst üste aldığı galibiyetler sonucunda grubunda liderliğe yükselen ve ikinci yarıya kaldığı yerden devam etmek isteyen Adıyaman 1954 Spor kulübü Antalya’da bir yandan kamp çalışmalarını tamamlarken, bir yandan da kadrosuna kattığı yeni futbolcularla gücüne güç kattı.

Antalya kampını değerlendiren teknik direktör Telat Özden; “İlk yarının son maçının ardından futbolcularımıza vermiş olduğumuz bir haftalık iznin ardından kamp çalışmalarımız kapsamında Antalya’da toplanık. Burada 13 günlük bir çalışma programımız ve üç hazırlık maçımız oldu. Oldukça keyifli geçen kamp çalışmamızın ardından oynadığımız üç hazırlık maçında takımımızı daha iyi görme fırsatımız oldu. Alınan sonuçlardan öte takım halinde ortaya koyduğumuz performans bizleri sevindirdi. Takım içerisinde birkaç arkadaşımız ayrılırken aramıza iki yeni arkadaşımız katıldı. Takım halinde ikinci yarıya hazır olmak adına elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah ikinci yarıda aramıza katılan arkadaşlarımızın da katkılarıyla yolumuza devam edeceğiz. Bu takıma sahip çıkıldığında, destek olunduğunda daha iyi şeyler yapacağımızdan eminiz. Amacımız sezon sonunda şampiyon olup bu takımı üst lige çıkarmaktır.” Şeklinde konuştu.

Kulüp olarak, kulüp başkanı olarak takımın başarısı için her türlü fedakarlığı yaptıklarını belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü başkanı Hüseyin Koç; “İlk yarı maçlarının sona ermesiyle birlikte teknik heyetimizin raporu doğrultusunda kamp çalışmalarımıza başladık. Takımın ikinci yarıya daha iyi hazır olması adına, yakalamış olduğumuz başarının devamı adına bizler elimizden geleni yapıyoruz.  Antalya’da aralarında büyük kulüplerin kaldığı otelde kamp çalışmalarımızı yaptık. Birkaç arkadaşımız aramızdan ayrılırken, aramıza iki yeni arkadaşımız katıldı. 13 gün süren kamp programımız oldukça verimli geçerken üç hazırlık maçı oynadık, birinde yenildik, birinde galip geldik ve son maçta ise berabere kaldık. Oynanan hazırlık maçlarında alınan sonuçlardan öte, takımın ortaya koyduğu performans bizleri sevindirmiştir. Bu takım ikinci yarıda daha iyi işler yapacaktır.” Dedi.

Antalya’da kamp çalışmalarını tamamlayan takımımız Adıyaman 1954 spor kulübü yapacağı son antrenmanın ardından takım otobüsüyle kente dönecek. Öte yandan kamp programı kapsamında oynanan hazırlık maçlarında Velimeşe’ye, 3-1 mağlup olurken, Büyükçekmece maçını 1-0 kazandı. Son hazırlık maçında ise takımımız Vefa spor ile 1-1 berabere kaldı.