İlk yarıya verilen arada Antalya’da 15 günlük kamp çalışmasını tamamladıktan sonra Adıyaman’a dönenen ve ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Adıyaman 1954 spor kulübü deplasmanda karşılaşacağı Malatya Yeşilyurt Spor maçı hazırlığını yaptığı çift kale ile sürdürdü.

Ara kamp döneminin oldukça verimli geçtiğini belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü teknik direktörü Telat Özden; “Takım olarak ilk yarıda yakalamış olduğumuz çıkışı sürdürme adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ara transfer döneminde aramızdan ayrılan arkadaşlarımızın yanı sıra aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. İnşallah bu arkadaşlarımızın katkılarıyla da daha iyi olacağız. Hafta boyunca deplasmanda karşılaşacağımız Malatya Yeşilyurt Spor maçı hazırlıklarımızı sürdürdük. Amacımız sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlayıp grup liderliğini sürdürmek istiyoruz. Bu vesileyle Pazar günü başlayacak olan sezonun ikinci yarısının hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü takım kaptanı Sezai; “Takım olarak ilk yarıyı grupta lider olarak tamamladık ve hedefimi ikinci yarıya kaldığımız yerden devam etmektir. Ara kamp dönemini bizim için çok verimli geçti. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Takım olarak daha iyi olmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız maçı kazanıp yolumuza kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. hedefimiz bu sezon şampiyon olup, takımımızı bir üst lige çıkarmaktır. Bu vesileyle sezonun ikinci yarısında arkadaşlarıma kazasız, belasız ve sakatlıklardan uzak bir sezon diliyorum” dedi.

Türkiye Petrolleri spor tesislerinde yaptığı çift kale ile Malatya Yeşilyurt Spor maçı hazırlıklarını sürdüren Adıyaman 1954 spor antrenmanını ziyaret eden BelediyesporKulüp Spor Başkanı Aykut Dündar ve yönetim kurulu üyeleri futbolcuları ikinci yarıda başarılar dileyerek, baklava ikramında bulundular.